AGIR Mehedinți

Stiri AGIR Mehedinți

2006-01-10PROIECT AL PLANULUI DE ACTIVITĂTI AL A.G.I.R. FILIALA MEHEDINTI IN ANUL 2006

Anul 2006 va incepe cu o actiune de restartare a activitatii filialei.Se va extinde nucleul de initiativa care va avea ca obiective reactivarea membrilor mai vechi ai asociatiei si coptarea unor membrii noi.De asemenea va incurajata crearea in cadrul A.G.I.R. a unor membrii colectivi.
Avem in vedere in acest an o strangere a legaturii dintre Centrul Universitar Drobeta Turnu-Severin si filiala din Mehedinti a A.G.I.R.
Ne propunem ca in cadrul filialei Mehedinti a A.G.I.R. sa aibe loc mese rotunde cu tema:
-Surse de finantare pentru activitatea de cercetare;
-Controlul calitatii in industrie;
-Calculatorul.Prezent si viitor;
Credem si in realizarea din donatii a unei biblioteci a A.G.I.R. filiala Mehedinti.
Un alt obiectiv important al filialei noastre este si sustinerea si dezbaterea,prin mass-media,a problemelor si intereselor comunitatii ingineresti,in mod deosebit prin UNIVERS INGINERESC si dorim ca membrii filialei Mehedinti a A.G.I.R. sa poata prezenta articole interesante pentru publicare in UNIVERS INGINERESC.
Filiala Mehedinti a A.G.I.R. va recomanda membrilor sai si va populariza Editura AGIR,editura bine cotata de CNCSIS.
In cadrul intalnirilor organizate de membrii filialei noastre va fi popurarizat situl AGIR si discutate ultimele noutati aparute pe acest sit precum si o posibila implicare a membrilor nostri.
In mod special la mesele rotunde organizate de membrii A.G.I.R. filiala Mehedinti va fi subliniata importanta educatiei continue pentru ingineri.In acest an ne vom propune o popularizare a titlului de EUR ING in randul membrilor nostri.
A.G.I.R. Mehedinti isi propune si o sprijinire a unor facultati tehnice in Drobeta Turnu-Severin prin activitati de recunoastere a rolului corpului ingineresc ca factor determinant si stimulativ in evolutia tehnico-stiintifica si economica a societatii romanesti.